Een website maken voor uw bedrijf

Geplaatst op 26-09-2023

Categorie: Computer en internet

Het ontwikkelen van een website voor uw bedrijf vergroot uw online zichtbaarheid en zorgt ervoor dat u een wereldwijd publiek kunt bereiken. Klanten kunnen 24 uur per dag terecht op uw site om informatie over uw bedrijf en de producten en diensten die u levert op te vragen.

Naarmate uw bedrijf groeit en verandert kunt u de website aanpassen en uitbreiden. Met het content management systeem van Vrolijk Internet Services kunt u zelf de website voor uw bedrijf in elkaar zetten. Het softwarepakket wordt voorzien van een beheerpaneel. Als u als beheerder inlogt, kunt u via een gemakkelijk te gebruiken interface wijzigingen aanbrengen op uw bedrijfswebsite.

Door gebruik te maken van internet marketing kunt u meer klanten aantrekken. Zo kunt u bijvoorbeeld met Google Adwords adverteren en zo bezoekers naar uw site toe trekken. Deze bezoekers kunnen op uw website worden geconverteerd naar klanten. Producten en diensten kunnen met het content management systeem via uw website worden aangeschaft en afgenomen. Daarbij kunnen betalingen direct worden verwerkt door een koppeling te leggen met de betaalprovider Mollie.

Of het nu gaat om een simpele of een uitgebreide website voor uw bedrijf, het CMS systeem van Vrolijk Internet Services is voorzien van de benodigde functies.

Het content management systeem is ontwikkeld in de scripttaal PHP en omdat er van PHP regelmatig nieuwe versies zijn, is er ook regelmatig een automatische update van de CMS software. Zodat de website en de meegeleverde beheeromgeving ook in een nieuwe PHP versie goed blijven functioneren.

Er is op de site van Vrolijk Internet Services een handleiding te vinden waarin u kunt lezen hoe de verschillende functies van de CMS software werken. Wanneer u het content management systeem aanschaft, kunt u de CMS software eenmalig zonder extra kosten op uw hostingpakket laten installeren door Vrolijk Internet Services. Voor iedere volgende installatie die u uitbesteedt aan Vrolijk Internet Services zult u moeten betalen. Maar het is ook eenvoudig om het content management systeem zelf te installeren. De stappen die voor de installatie nodig zijn, zult u ook in de handleiding vinden. Het script mag op meerdere domeinen worden geïnstalleerd.